Αντιοξειδωτική λεμονάδα με τζίντζερ από τον Άκη Πετρετζίκη

Εύκολη, γρήγορη, η τέλεια επιλογή για αποτοξίνωση…

Υλικά

  • 500 γρ. νερό
  • Χυμός από ½ λεμόνι
  • 20 γρ. μηλόξιδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 20 γρ. τζίντζερ φρέσκο

Διαδικασία
Ανακατεύουμε σε ένα βαζάκι το νερό, τον χυμό από το λεμόνι, το μηλόξιδο και το μέλι, με το σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μέλι με τα υπόλοιπα υλικά.

Καθαρίζουμε και κόβουμε το τζίντζερ σε φέτες και το προσθέτουμε στο βάζο με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να κρυώσει για 1 ώρα ή σερβίρουμε αμέσως
με παγάκια.

Πηγή: akispetretzikis.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s