Πέρκα φιλέτο με πατάτες φούρνου παναρισμένα με πάπρικα

Πέρκα φιλέτο με πατάτες φούρνου παναρισμένα με πάπρικα

Τι χρειαζόμαστε:

1 κιλό φιλέτο πέρκα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
5-6 μεγάλες πατάτες
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
2 λεμόνια
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
2 πιπεριές
Σακούλες για ψήσιμο ή λαδόχαρτο
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Ψάρια
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Πλούσια σε ενέργεια , Με λίγες θερμίδες , Με χαμηλά λιπαρά
Περιέχει: Πιπεριές
Οι φίλοι λένε Η γνώμη σου

Κόστος:
(1 ψήφοι)

Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)

Προετοιμασία: 10′ (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 35′ (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Κόβουμε τις πιπεριές και τις πατάτες σε ροδέλες.
Αλατοπιπερόνουμε και μαρινάρουμε με πάπρικα τα φιλέτα πέρκας και τις πατάτες.
Έπειτα βάζουμε τα φιλέτα μέσα στην σακούλα ή στην λαδόκολλα μαζί με τις πιπεριές προσθέτουμε ελαιόλαδο, λεμόνι και λίγο νερό και κλίνουμε καλά την σακούλα ή την λαδόκολλα.
Σε μια άλλη σακούλα βάζουμε τις πατάτες με ελαιόλαδο και νερό και την κλείνουμε και αυτήν καλά.
Προσθέτουμε τις σακούλες στον προθερμασμένο φούρνο (250ο πάνω -κάτω).
Το φιλέτο θέλει περίπου μια ώρα ενώ ή πατάτες λίγο παραπάνω. Καλή επιτυχία.

(sintagespareas)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s