Άθλια επίθεση Κλάους σε Σαραβάκο

Άθλια επίθεση Κλάους σε Σαραβάκο - Κεντρική Εικόνα

Η έκπληξη του Δημήτρη Σαραβάκου από τα παράπονα του Γιώργου Σαββίδη για την διαιτησία, προκάλεσαν μία άθλια επίθεση του Κλάους Αθανασιάδη με απίστευτες εκφράσεις.

Θύμα μίας απίστευτης και άθλιας παράλληλα επίθεσης από τον Κλάους Αθανασιάδη, φέρεται να έπεσε ο Δημήτρης Σαραβάκος μετά την παλικαρίσια ανατροπή του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

 Την ώρα λοιπόν που ο συντονιστής των ποδοσφαιρικών τμημάτων του «τριφυλλιού» κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είδε τον Γιώργο Σαββίδη να φωνάζει και να επιτίθεται στους διαιτητές της αναμέτρησης, τους οποίους θεωρούσε υπεύθυνους για την ήττα του ΠΑΟΚ.

«Μα τι κάνει; Γιατί τους βρίζει; Τόσο πολύ τους πόνεσε;», είπε ο «μικρός» προς τα άλλα μέλη της αποστολής, κάτι που άκουσε ο επιθετικός του «δικεφάλου», ο οποίος ξεκίνησε μία άθλια επίθεση με εκφράσεις… πεζοδρομίου όπως «γ@^ω το μ@&8ι της μάνας σου», «γ!@#ω το σπίτι σου» και άλλα τέτοια…

Ο Σαραβάκος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε και δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

πηγή: gazzetta.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s