Δύο φορές θύμα ληστών ο Νίκος Βέρτης-Τι δηλώνει ο ίδιος

nikos-vertis

Δύο φορές θύμα ληστών ο Νίκος Βέρτης-Τι δηλώνει ο ίδιος

Μπορεί ο Νίκος Βέρτης να διένυσε άλλον έναν επιτυχημένο επαγγελματικά χειμώνα, ωστόσο, η καθημερινότητά του «στιγματίστηκε» από δύο ληστείες, μέσα σε λίγους μήνες.

Ήταν τον Νοέμβριο όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στην μεζονέτα του, στην Βούλα, σπάζοντας το παράθυρο του πρώτου ορόφου και μπήκαν στο εσωτερικό, απενεργοποιώντας τον συναγερμό. Στη συνέχεια κατάφεραν να εντοπίσουν το μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε ο Νίκος, ο οποίος εκείνη την στιγμή απουσίαζε και το πήραν μαζί τους, εξασφαλίζοντας λεία περίπου 3.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Τον Γενάρη, έπεσε ξανά θύμα ληστείας, καθώς άγνωστος παρουσιάστηκε και πήρε το πολυτελές τζιπ Range Rover που είχε αφήσει σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη, υποστηρίζοντας πως ήταν δικό του! Εκτός από το αμάξι, «φτερά» έκαναν και 6.000 ευρώ που είχε αφήσει μέσα στο τζιπ, καθώς και ένα πιστόλι για το οποίο έχει νόμιμη άδεια.

«Δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει θύμα κλοπής. Πολλοί άνθρωποι είχαν την ίδια τύχη-ατυχία με μένα», λέει, στην εφημερίδα Ειδήσεις, ο τραγουδιστής, κάνοντας την πρώτη του δήλωση για τα δύο περιστατικά και συμπληρώνει: «κακή συγκυρία θα έλεγα!».

peoplegreece.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s