Κανελόνια με τυρί και κρέμα γάλακτος

Κανελόνια με τυρί και κρέμα γάλακτος

Είναι εύκολο και σίγουρα θα σου αρέσει. Τα κανελόνια με τυρί μπορείς να τα φας και για μεσημέρι αλλά και το βράδυ.

Τι θα χρειαστείς

1 κουτί κανελόνια

150γρ. μανιτάρια

100γρ. γκούντα τριμμένο

50γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

50γρ. μοτσαρέλα τριμμένη

100γρ. ζαμπόν

50γρ. φέτα τριμμένη

1 μεγάλη κρέμα γάλακτος

50γρ. φέτα τριμμένη

1 αυγό

5-6 φέτες γκούντα

Πιπέρι μαύρο

Πιπέρι κόκκινο

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι του καφέ νερό

Πως θα το φτιάξεις

Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και τα μανιτάρια. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με τις δύο κουταλιές λάδι και τσιγαρίζουμε τα δύο υλικά. Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα τυριά με τα πιπεράκια και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν χωρίς το λάδι και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια παίρνουμε ένα-ένα τα κανελόνια και τα γεμίζουμε με προσοχή. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το αυγό και το νεράκι και περιχύνουμε πάνω από τα κανελόνια αφού πρώτα τα βάλουμε μέσα σε ένα πυρέξ. Αν δεν έχεις πυρέξ μπορείς να το κάνεις και σε ένα ταψί απλά σκέπασε το πριν το βάλεις στο φούρνο με αλουμινόχαρτο.

Ψήνουμε στους 150 βαθμούς. Μόλις δεις ότι τα κανελόνια είναι έτοιμα βάλε από πάνω τις φέτες γκούντα και άστα μέσα στην κουζίνα για να λιώσει το τυράκι.

(joytv)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s