Ο Jim Parsons και ο σύντροφός του παντρεύτηκαν μετά από 14 χρόνια σχέσης

JIM PARSONS SPIEWAK

Ο Jim Parsons, ο αγαπημένος «Sheldon Cooper» του «Big Bang Theory», παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του Todd Spiewak.

Οι πληροφορίες για τον γάμο είναι ελάχιστες, ωστόσο η Page Six αναφέρει πως η τελετή έλαβε χώρα στο The Rainbow Room στην Νέα Υόρκη.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Parsons δήλωνε πως τόσο αυτός όσο και ο Spiewak δε βιάζονταν να παντρευτούν. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα στην εκπομπή The Viewτο 2015, είπε «Δεν ξέρω. Για το μεγαλύτερο κομμάτι της ενήλικης ζωής μου δεν υπήρχε ποτέ αυτή η πιθανότητα και τώρα έχει αρχίσει να με ενδιαφέρει περισσότερο και είμαι σαφώς υπέρ της κίνησης, και αν ένας δικός μου γάμος μπορεί να βοηθήσει τον εν λόγω θεσμό γενικότερα (σ.σ. τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών), ακόμη κι αυτός θα ήταν αρκετός λόγος για να το κάνω», είχε πει.

Ο Parsons και ο Spiewak, ο οποίος είναι γραφίστας στο επάγγελμα, είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο 44χρονος ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram για να τιμήσει την επέτειό τους και εξέφρασε την αγάπη του για τον σύντροφό του στη λεζάντα.

«Γνώρισα αυτόν τον τύπο (αυτόν με το μικρόφωνο) σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια και ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, δεν υπάρχει ανταγωνισμός», έγραψε ο Parsons. «Ένα από τα σπουδαιότερα δώρα που μου έχει κάνει είναι πως δεν με πηγαίνει πλέον να τραγουδήσω καραόκε. Επίσης, πιστεύω πως αυτή η selfie τραβήχτηκε με πραγματική φωτογραφική κάμερα, καθώς τα τηλέφωνά μας δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό τότε».

https://www.instagram.com/p/BM2KdQ4A0z9/embed/captioned/?cr=1&v=7#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A4532.110000000001%7D

Αυτές είναι πραγματικές, υπέροχες σχέσεις ζωής, κύριοι.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s