«Δάσκαλε, βοήθα με, σκοτώνουν τον πατέρα μου», φώναζε το παιδί που είδε τη δολοφονία

«Δάσκαλε, βοήθα με, σκοτώνουν τον πατέρα μου», φώναζε το παιδί που είδε τη δολοφονία

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τα Γλυκά Νερά

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων της εκτέλεσης του άντρα το πρωί της Τετάρτης έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. «Δάσκαλε βοήθα με σκοτώνουν τον πατέρα μου», φώναζε ουρλιάζοντας το παιδί του, που μόλις είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να μπει στην τάξη του!

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου ένας δάσκαλος, ο οποίος είδε ολόκληρο το συμβάν και στον οποίο έτρεξε απελπισμένο για βοήθεια το παιδί.

«Το παιδί έκλαιγε. Είδε έναν κουκουλοφόρο. Πρέπει να ήταν έξω από το αυτοκίνητο ο εκτελεστής. Κατέβηκε απο το αμάξι και το θύμα δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα», λένε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την απίστευτη σκηνή να εκτυλίσσεται λίγα βήματα έξω από την πόρτα του σχολείου των παιδιών τους.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, ενώ ο μπράβος της νύχτας και αθλητής μπόντι μπίλντερ Βασίλης Γρίβας άφησε με το αυτοκίνητο το ηλικίας δέκα ετών παιδί του στο σχολείο. Ξαφνικά, την στιγμή που το παιδί κατέβαινε από το αυτοκίνητο, τέσσερα άτομα που φορούσαν κράνη κυριολεκτικά γάζωσαν τον άντρα, δολοφονώντας τον επί τόπου.

Πηγή: protothema.gr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s