Τσόρι: Ο Μπέντο να αναλάβει την ευθύνη για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού

domingues-750

Σκληρή επίθεση κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, εξαπέλυσε ο αρχηγός της ομάδας, τσόρι Ντομίνγκες με ανάρτησή του στο Facebook.

Με αφορμή το αρνητρικό ρεκόρ 20ετίας που σημείωσε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Τσόρι Ντομίνγκες κάλεσε τον προπονητή του να αναλάβει τις ευθύνες του για την κακή εικόνα της ομάδας.

 Τόνισε πως τις παρακολούθησε με έκπληξη καθώς θα περίμενε από αυτόν να είναι πιο ενωτικός, όπως ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ως αρχηγός της ομάδας αυτής έχω λάβει με μεγάλη έκπληξη την δήλωση του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και ομολογώ πως ήλπιζα ότι όλοι μας παραμείνουμε μαζί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Είναι καιρός (ο Μπέντο) να αναλάβει την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας. Κοιτάξτε στο εσωτερικό και να μην δούμε υπαιτιότητα στον άλλον. Δεν μπορούμε να βάλουμε το «εγώ» πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει συμβεί πολλές φορές αυτήν την χρονιά

Να κατανοήσει, να γνωρίσει την ιστορία αυτού του συλλόγου και να την υπερασπιστεί ως τέτοια!

Προσωπικά, αισθάνομαι εδώ και ένα διάστημα ζημιωμένος από την συμφωνία αλλά σκέφτηκα ότι με σκληρή δουλειά και υπομονή θα μπορούσε να βελτιώσει τα πράγματα, αλλά δεν συνέβη. Λατρεύω αυτό το κλαμπ και οφείλω να ομολογήσω ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s