ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

tagliatelle

Υλικά:

500γρ. ταλιατέλες 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 2 κ.γ. θυμάρι 1 φλιτ. κατίκι ½ φλιτ. τριμμένη γραβιέρα ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι

Διαδικασία: Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε φέτες. Ζεσταίνετε το ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά για 7-8’. Ρίχνετε το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και λίγο αλάτι, χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε για 30’. Κατόπιν βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζετε. Όταν τα κρεμμύδια είναι έτοιμα τα ανακατεύετε με το κατίκι και τις ταλιατέλες. Προσθέτετε τη γραβιέρα και η μακαρονάδα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s