Cappuccino caramel

caramel-cappucino-royale

Υλικά:
• espresso
• ζεστό αφρόγαλα
• σαντιγύ
• σιρόπι καραμέλας

Εκτέλεση:
Παρασκευάστε ένα διπλό espresso με μια κουταλιά espresso σε μία κούπα όπου θα έχετε ήδη βάλει λίγο σιρόπι καραμέλας. Στην συνέχεια προσθέστε πλούσιο δεμένο ζεστό αφρόγαλα, καλύπτοντας με μία στρώση από σαντιγί και διακοσμήστε με ραβδώσεις σιροπιού καραμέλας.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s