Γεμιστά & υγιεινά! Συνταγή για μανιτάρια πορτομπέλο με μοτσαρέλα και παρμεζάνα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

stuffed-mini-portobello-650_0

Η «φυσική» τους  νοστιμιά εμπλουτίζεται με εξτρά πινελιές… μοτσαρέλας και παρμεζάνας!

Υλικά

  • 4 μεγάλα καπέλα μανιταριών πορτομπέλο
  • ¼  κ.γ. αλάτι
  • 1 φλ. σάλτσα μαρινάρα
  • 4 κομμάτια φρέσκια μοτσαρέλα
  • ¼  φλ. φρυγανιά, τριμμένη
  • Παρμεζάνα, τριμμένη
  • Ελαιόλαδο

Διαδικασία

Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Τοποθετούμε στο ταψί τα καπέλα των μανιταριών. Αλατίζουμε και ψήνουμε στους 230C για 10 λεπτά.

Μοιράζουμε τη σάλτσα μαρινάρα στις βάσεις των μανιταριών. Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και στο τέλος από 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Γαρνίρουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s