ΑΕΚ: Αλλαγές στην ομάδα κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ

ximeneth-650_0

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ξεκαθαρίσει πως θα λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο προκειμένου να τονώσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που θα ‘ρθει (και) μέσα από τα αποτελέσματα.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στους «κιτρινόμαυρους» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της νίκης, για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και κυρίως για την επιθυμία που είχαν για να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών και την αγωνιστική τους ανταπόκριση και συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

«Έχει μεγάλη σημασία για μας αυτή η νίκη. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα σας για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ήταν σωστή η αγωνιστική σας συμπεριφορά και η ανταπόκρισή σας σε όσα είπαμε ότι χρειάζεται να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είχαμε όμως και ένα διάστημα 20 λεπτών που δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε. Ήμασταν αρκετά καλοί, ελέγχαμε τον αγώνα για 70 λεπτά και αυτήν την εικόνα θέλω να έχουμε. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε έτσι ώστε να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε αυτήν την εικόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πιστεύω πραγματικά ότι από όσα είδα αυτό μπορούμε να το κάνουμε. Αρκεί βέβαια να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ που συνέχισε αναφερόμενος και σε αλλαγές που θα γίνουν σταδιακά στην καθημερινότητα της ομάδας.

«Θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη δουλειά μας και στην καθημερινότητά μας. Αυτό θα γίνει σταδιακά και με σωστό τρόπο και δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να σας πω περισσότερα, θα τα διαπιστώσετε στην πορεία. Τώρα έχουμε μπροστά μας συνεχόμενα ματς και πρέπει να ανταποκριθούμε. Παίζουμε όπως ξέρετε την Τετάρτη για το Κύπελλο και το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Δυο αρκετά σημαντικά αλλά και δύσκολα ματς», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s