Η αγάπη του Γιώργου Γεράρδου για τα ζυμαρικά…

anthos-650_0_0

Ο ζεστός και φιλικός χώρος του «Ανθού Γεύσεων» – που έχει μετακομίσει εδώ και κάποιους μήνες στα Βόρεια –  στρώνει τραπέζια και ο Γιώργος Γεράρδος μεταμορφώνεται στον πιο φιλόξενο οικοδεσπότη για θεματικές βραδιές, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Από τη πέμπτη 26 Ιανουαρίου μέχρι και τη Κυριακή 29, ο αγαπημένος σεφ με την ομάδα του ετοιμάζουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στον κόσμο των ζυμαρικών, σερβίροντας κυρίως πιάτα με ζυμαρικά. Από σπιτικές φρέσκες μακαρούνες μέχρι χειροποίητα ραβιόλι και από μπολονέζ βουβαλιού μέχρι Κασιώτικη σιτάκα, όλα ξεχωρίζουν για τις άριστες πρώτες ύλες αλλά και για τη γεύση τους, που απογειώνει τον ουρανίσκο. Όλα αυτά, φυσικά, συνοδεία εκλεκτών ετικετών κρασιού.

Info
Πλατεία Αγίου Δημητρίου 17, Κηφισιά, Τηλ.: 2114087758

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s