Ο Άκης κάνει πάλι το θαύμα του! Συνταγή για μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και σολομό

akis-petretzikis-mproysketes-me-katsikisio-tyri-650

Ελαφρύ σνακ και συνοδευτικό του αγαπημένου σου κρασιού, αυτές οι μπρουσκέτες έχουν το κάτι παραπάνω και ξεχωρίζουν από τις συνηθισμένες…

Υλικά : 

  • 1 γαλλική μπαγκέτα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 300 γρ. κατσικίσιο τυρί σε ρολό
  • 250 γρ. σολομό gravlax
  • Αγγουράκι πίκλες
  • Άνηθος για πασπάλισμα

Διαδικασία

Βάλτε στο  2.01.28 για να δείτε πως να φτιάχνετε μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και σολομό.

Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες πάχους 1 εκ. και τις απλώνουμε μέσα σε ένα ταψάκι. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.  Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε φέτες και κάθε φέτα στα 4.

Κόβουμε το gravlax σε λεπτές φέτες και στη μέση κάθε φέτα αν είναι πολύ μεγάλη. Κόβουμε κάθε φέτα από το αγγουράκι τουρσί στη μέση. Τώρα είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε τις μπρουσκέτες μας.

Πάνω από κάθε ψωμάκι βάζουμε ένα κομμάτι κατσικίσιο και μια φέτα gravlax. Τέλος, βάζουμε 2 κομμάτια από αγγουράκι τουρσί, λίγο άνηθο και σερβίρουμε.

Πηγή: akispetretzikis.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s