Δεν σου φτάνει μόνο ένα! Συνταγή για κεφτεδάκια κοτόπουλου

keftedakia_kotopoulo-650

Κάνε τη διαφορά και φτιάξε τα πιο λαχταριστά κεφτεδάκια με κιμά κοτόπουλου!

Υλικά

  • 600 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλου
  • 1 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
  • 1 μέτριο ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 1 αβγό
  • 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ.σ. μουστάρδα
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλεύρι και  ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

 

Διαδικασία
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά για μισή ώρα στο ψυγείο να σταθεί και να σφίξει.

Πλάθουμε μέτρια κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Μόλις πάρουν χρώμα, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s