Η πικρή παραδοχή από πρώην μυστικό πράκτορα για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης

ff3ee11f726b9ac98f967172f516a911_l

Αποκαλύπτονται αν και αργά τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για τους στοκ ανθρώπους.

Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι αναρωτιούνται συνεχώς για την προέλευση όλων αυτών των κυμάτων μεταναστών εξ ανατολής, καθώς επίσης και τους λόγους της “ξαφνικής και αυθόρμητης” μετανάστευσης προς τις δυτικές κοινωνίες.

Ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Λάζλο Φόλντι, έκανε μία τρομακτική διαπίστωση – παραδοχή για την πραγματική προέλευση όλων αυτών των μουσουλμάνων που κατακλύζουν την Ευρώπη, αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς τους σκοπούς.

Ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά:

Εκείνο που δεν μπορούσαμε να ξέρουμε είναι ότι ανάμεσα τους υπάρχουν φανατισμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες.Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν πρόκειται για παραδοσιακούς κλασικούς τρομοκράτες αλλά για μια σχεδιαζόμενη εισβολή ειδικά εκπαιδευμένων τρομοκρατών που το πρώτο τους μέλημα όταν θα έρθουν στις χώρες μας θα είναι με τις πράξεις τους να κερδίσουνε τους ήδη εγκατεστημένους χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ευρώπη δημιουργώντας τις βάσεις για ολοκληρωτική ισλαμοποίηση. 

Αυτοί όλοι θέλουν να επιβάλλουν στους γηγενείς τα δικά τους πρότυπα και την ισλαμική σαρία. Κερδίζοντας αυτούς είναι σαν να δημιουργούν στρατιές ισλαμιστών μέσα στην καρδιά της Ευρώπης που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα στο μέλλον για χάρη του Ισλάμ“.

Όταν ασφαλώς αυτές οι παραδοχές γίνονται από πράκτορα ανάλογου βεληνεκούς, τότε έχουν άλλη βαρύτητα και πολύ δύσκολα αμφισβητούνται.

Οι στοκ άνθρωποι συνεχίζουν κατά χιλιάδες να συρρέουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας τη βάση του μελλοντικού “γκρι ομογενοποιημένου λαού”.

Advertisements

One thought on “Η πικρή παραδοχή από πρώην μυστικό πράκτορα για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s